Diwo växer och söker dig som vill utvecklas inom Power Platform. Du har gedigna kunskaper i och ett stort intresse för IT, teknik och att utveckla system med smarta lösningar.

Vem söker vi?
Du är såklart lika härlig som alla andra här på Diwo. Vi tror även att du är strukturerad, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med olika kontakter inom en organisation. Du har konsultvana sedan tidigare och har ett ödmjukt förhållningssätt. Kanske har du en bakgrund som Arkitekt eller IT-projektledare?

Kompetens inom SharePoint, informationsarkitektur, Power Platform, Business Intelligence, SQL, PowerShell och processkartläggning är meriterande, samt utbildning inom teknik och/eller ekonomi. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Vad får du?
Diwo består idag av drygt 20 medarbetare och vi växer snabbt. Hos oss råder en social och hjälpsam företagskultur med högt i tak och korta beslutsvägar. Möjlighet att påverka framdriften i bolaget är stort. Du välkomnas av kompetenta, engagerade och drivna kollegor som gärna arbetar i team och som faktiskt pratar om annat än jobb också.

Våra team består bland annat av utvecklare, arkitekter, managementkonsulter, förändringsledare- och experter inom digital arbetsplats. Alla med omfattande erfarenhet av att hjälpa organisationer med framgångsrik förändring.

Om Diwo
Vi vill skapa ett nytt mindset kring den digitala arbetsmiljön. Vi är övertygade om att våra insatser förenklar vardagen för människor i arbetslivet genom att möjliggöra en värdeskapande digital arbetsplats.
Vår mission är att brygga gapet mellan möjligheter med ny teknik och verksamhetens produktivitet och välmående.
Vi utbildar, designar, tränar, programmerar, inspirerar och förändrar svenska organisationer. 

Diwo ingår i Worklife Group.

Följ med oss på resan! Skicka in ditt CV eller din LinkedIn-profil till kontakt@diwo.se.