KONSULTER INOM DIGITAL TRANSFORMATION

LEDANDE KONSULTER INOM DEN DIGITALA ARBETSPLATSEN

Behöver ni stärka upp med resurskonsulter för era digitala förändringsresor? Välkommen att ta kontakt med oss på Diwo så kan vi presentera tillgängliga konsulter.

Behöver ni kompetensstärka era projekt med konsulter?

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom digital transformation. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom Microsoft 365 så är ni varmt välkomna att ta kontakt för oss för förfrågan.

Vi erbjuder konsulter inom följande områden

  • Digitala Strategier
  • SharePoint-utveckling
  • Microsoft 365 IT-arkitektur
  • UX/UI Design
  • Teknisk Projektledning
  • Kommunikation- och Förändringsledning
  • Utbildningsledare
  • Etc.

Lär känna ett urval av våra experter inom digital transformation

Vi består av managementkonsulter, förändringsledare- och IT-experter inom digital transformation med omfattande erfarenhet av att hjälpa organisationer med framgångsrik förändring

Gustav Molnar

Gustav Molnar

Digital Workplace Strategist

Gustav är vår visionära och framåtlutade VD som brinner för framtidens arbetsplats och att inspirera människor och organisationer till ett smartare och hållbarare arbetsliv.

Daniel Brav

Daniel Brav

Solution Architecht Microsoft 365

Daniel är en av Sveriges kanske starkaste lösningsarkitekter inom Office 365 med omfattande erfarenhet av SharePoint och lösningar som moderniserar och förenklar arbetssätt.

Maria Stenfeldt-Ramzell

Maria Stenfeldt-Ramzell

Digital Workplace Strategist

Maria är en digital strateg med omfattande erfarenhet från att hjälpa organisationer att lyckas med sina digitala arbetsplatser. Maria har hög vana vid att driva komplexa förändringsprogram. 

Edward Ringborg

Edward Ringborg

COO / Digital Workplace Strategist

Edward är en digital strateg som har hjälpt några av Nordens starkaste varumärken att jobba smartare genom strategiska insatser för den digitala arbetsmiljön.

Linda Stüve

Linda Stüve

Talent Acquisition Manager

Linda är Talent Acquisition Manager på Diwo och ansvarar för rekrytering och Employer Branding. Linda har ett brinnande intresse för konsten att skapa engagemang hos medarbetare.

Sofia Fiske

Sofia Fiske

Digital Workplace Strategist

Sofia är en digital strateg och inspiratör med gedigen erfarenhet av Microsoft 365 och förändringsledning. Sofia brinner för att förenkla vardagen för människor i arbetslivet.

Niklas Velander

Niklas Velander

Digital Workplace Strategist

Niklas är en senior konsult och digital strateg med omfattande erfarenhet inom Microsoft 365. Niklas expertis är inom portaler, intranät och dokumenthantering.

Olle Fagerstedt

Olle Fagerstedt

Digital Workplace Advisor

Olle är en digitalstrateg som brinner för kommunikation, data och insikter. Olle hjälper våra kunder med kommunikationsplaner och förändringsprogram.

Dilan Ahmed

Dilan Ahmed

Productivity Coach Microsoft 365

Dilan är en produktivitetscoach och expert inom Microsoft 365 som hjälper människor och organisationer med att lyckas med omställningen till nya hållbara arbetsssätt.

Dan Odehammar

Dan Odehammar

Solution Specialist Microsoft 365

Dan är en mycket senior lösningsarkitekt och specialist på Microsoft 365 med omfattande erfarenhet av portaler och samarbetslösningar som moderniserar och förenklar arbetssätt.

Bjanka Colic

Bjanka Colic

Digital Workplace Strategist

Bjanka är en digital strateg och produktivitetscoach med bakgrund som lösningsspecialist från Microsoft. Bjanka är specialist på att hjälpa organisationer att lyckas med Microsoft 365

Sascha Fiebig

Sascha Fiebig

Technical Strategist

Sascha är en digital strateg och projektledare som brinner för att förenkla vardagen för människor i arbetslivet. Sascha har gedigen erfarenhet av Microsoft 365 och Power Platform.

Välkommen att ta kontakt!

Vänligen fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt

1 + 15 =

sv_SESvenska