KONSULTER INOM DIGITAL TRANSFORMATION

LEDANDE KONSULTER INOM DEN DIGITALA ARBETSPLATSEN

Behöver ni stärka upp med resurskonsulter för era digitala förändringsresor? Välkommen att ta kontakt med oss på Diwo så kan vi presentera tillgängliga konsulter.

Behöver ni kompetensstärka era projekt med konsulter?

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom digital transformation. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom Microsoft 365, är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss för förfrågan.

Vi erbjuder konsulter inom följande områden

  • Digitala Strategier
  • SharePoint-utveckling
  • Microsoft 365 IT-arkitektur
  • UX/UI Design
  • Teknisk Projektledning
  • Kommunikation- och Förändringsledning
  • Utbildningsledare
  • Etc.

Lär känna ett urval av våra experter inom digital transformation

Bjanka Colic Norrgren

Bjanka Colic Norrgren

Digital Workplace Strategist

Bjanka är en digital strateg och produktivitetscoach med bakgrund som lösningsspecialist från Microsoft. Bjanka är specialist på att hjälpa organisationer att lyckas med Microsoft 365.

Daniel Brav

Daniel Brav

Solution Architecht Microsoft 365

Daniel är en av Sveriges kanske starkaste lösningsarkitekter inom Office 365 med omfattande erfarenhet av SharePoint och lösningar som moderniserar och förenklar arbetssätt.

Sofia Fiske

Sofia Fiske

Digital Workplace Strategist

Sofia är en digital strateg och inspiratör med gedigen erfarenhet av Microsoft 365 och förändringsledning. Sofia brinner för att förenkla vardagen för människor i arbetslivet.

Ashiqur Rahman Bhuiyan

Ashiqur Rahman Bhuiyan

Solution Architect Microsoft 365

Ashiqur är en erfaren lösningsarkitekt med inriktning på Microsoft 365, dedikerad till att optimera arbetsplatsproduktiviteten genom innovativa lösningar. 

Andreas Hettman

Andreas Hettman

Technical Project Manager Microsoft 365

Andreas är en senior teknisk projektledare och brinner för att ge kunderna en genomtänkt och säker digital arbetsplats i M365 som verkligen skapar värde för den enskilda användaren.

Emma Ljung

Emma Ljung

Associate Digital Strategist

Emma är en digital strateg med bakgrund inom marknads- kommunikation och IT. Emma brinner för att omvandla den digitala arbetsplatsen för en enklare och effektivare upplevelse.

Patric Philipsson

Patric Philipsson

Security Architecht Microsoft 365

Patric är en erfaren säkerhetsarkitekt med gedigen erfarenhet av Microsoft 365-plattformen. Patric brinner för att hjälpa organisationer med att skapa säkra digitala miljöer.

Malin Johansson

Malin Johansson

Digital Workplace Strategist

Malin är en digital strateg med erfarenhet inom digitalisering och förändringsledning. Malin brinner för att öka engagemang och produktivitet med Microsoft 365 som möjliggörare. 

Christian Conradsson

Christian Conradsson

Microsoft 365 Application Consultant

Christian är en erfaren Microsoft 365-konsult med fokus på SharePoint. Christian strävar efter att optimera samarbete och effektivitet genom digitala lösningar. 

Johan Dahlin

Johan Dahlin

Digital Workplace Strategist

Johan är en digital strateg med lång erfarenhet inom förändringsledning och Microsoft 365. Han brinner för hållbar effektivitet och att hjälpa människor att arbeta smartare med tekniken som möjliggörare.

Dilan Ahmed

Dilan Ahmed

Productivity Coach Microsoft 365

Dilan är en produktivitetscoach och expert inom Microsoft 365 som hjälper människor och organisationer att lyckas med omställningen till nya hållbara arbetssätt.

Jakob Lannge

Jakob Lannge

Solution Specialist Microsoft 365

Jakob är en lösningsspecialist inom Microsoft 365 med en stor erfarenhet av att ta fram lösningar och utrullnings-strategier anpassade efter organisationers specifika behov. Jakob har även jobbat på Microsoft i flera år innan Diwo. 

Mathias Belevid

Mathias Belevid

Solution Architect Microsoft 365

Mathias är en senior lösningsarkitekt med djupgående expertis inom Microsoft 365. Hans förmåga att skapa effektiva, innovativa lösningar gör honom till en ovärderlig tillgång för alla projekt.

Sascha Fiebig

Sascha Fiebig

Technical Strategist

Sascha är en digital strateg och projektledare som brinner för att förenkla vardagen för människor i arbetslivet. Sascha har gedigen erfarenhet av Microsoft 365 och Power Platform.

Edward Ringborg

Edward Ringborg

CEO / Digital Workplace Strategist

Edward är en digital strateg som har hjälpt några av Nordens starkaste varumärken att jobba smartare genom strategiska insatser för den digitala arbetsmiljön.

Niklas Velander

Niklas Velander

Digital Workplace Strategist & Technical Project Manager M365

Niklas är en senior konsult och digital strateg med omfattande erfarenhet inom Microsoft 365. Niklas expertis är inom portaler, intranät och dokumenthantering.

Välkommen att ta kontakt!

Vänligen fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt


Kontakt

Diwo AB
Norr Mälarstrand 14
kontakt@diwo.se
112 20 Stockholm
Sweden
Vad vi gör

Om Diwo

Events & Webinars

Blogg

Vår vision

Våra konsulter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

14 + 5 =

Privacy Policy
Worklife Group