Vi är experter på att möjliggöra nya arbetssätt med MICROSOFT 365

Vi är Konsulter inom digital transformati0n 

Behöver ni stärka upp med resurskonsulter inom Microsoft 365?  Välkommen att kontakta oss som hjälper vi er. 

Behöver ni stärka upp mer resurskonsulter?

Om ni är i behov av att resursförstärka ett projekt eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom digital transformation. Oavsett om ni är i behov av tekniskt kompetenta resurskonsulter eller framåtlutade projekt- och förändringsledare med högsta kompetens inom Microsoft 365 så är ni varmt välkomna att ta kontakt för oss för förfrågan.

Vi erbjuder konsulter inom följande områden

  • Digitala Strategier
  • SharePoint-utveckling
  • Office 365 IT-arkitektur
  • UX/UI Design
  • Teknisk Projektledning
  • Kommunikation- och Förändringsledning
  • Utbildningsledare
  • Etc.

Vad är Microsoft 365?

Microsoft 365 för samman Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security. Det ger en fullständig, smart lösning som ger anställda möjlighet att vara kreativa och arbeta tillsammans på ett säkert sätt. 

Få ut kraften ur Microsoft 365

Kanske tillhör du en organisation som redan har nödvändiga licenser för att arbeta smarta med Microsoft 365? Trots investeringar i ny teknik så är de flesta organisationer dock fast i traditionella arbetssätt där e-post, filservrar och fysiska möten dominerar. Vi hjälper er att brygga gapet mellan möjligheterna med Microsoft 365 och verksamhetens produktivitet och välmående.

Vad är Office 365?

Vad är Microsoft 365?

Med Microsoft 365 kan ni möjliggöra modern samverkan och ökad produktivitet. Microsoft 365 innehåller klassledande produktivitetsverktyg med avancerade funktioner för säkerhet och enhetshantering.

Kundanpassade IT-lösningar

För att möjliggöra kraften i Microsoft 365 och verktyg såsom SharePoint och Teams så är det kritiskt att anpassningar görs efter er organisations behov. Vi förenklar och automatiserar upplevelsen.

I

Ordning och reda i Teams

Microsoft Teams är en kraftfull möjliggörare för samarbete men det har en tendens att bli förvirrande i takt med att antal Teams ökar. Med Diwo’s koncept får ni  kontroll, ökad hittbarhet samt ordning och reda. 

Välkommen att ta kontakt!

Vänligen fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt

14 + 15 =