Vi hjälper er med intranät i Microsoft 365

Det moderna
Intranätet

Vi använder beprövad metodik och modern teknik för att skapa engagerande och skalbara intranät och portaler med hög grad av personalisering och användarvänlighet. 

Intranät som dörren till den digitala arbetsplatsen?

Vi strävar efter att leverera förvaltningsvänliga och skalbara intranät som vägleder medarbetarna till hållbar effektivitet och värdeskapande samverkan.

Z

Personaliserat

Intranätet bör ge medarbetarna en personaliserad upplevelse. Exempel på detta är mina senaste dokument, mina nyheter och mina verktyg.

Användarvänligt

Vi värderar användarvänlighet högt vid utformning av intranät. Därför erbjuder vi marknadens mest seniora kompetens inom UX.

Mobilt

Vi lever i en värld där människor surfar mer via sina mobiler än från någon annan enhet. Moderna intranät måste vara mobilt anpassade.

Vägledande

Moderna intranät måste vara intuitiva och vägledande. När medarbetarna besöker intranätet ska det vara enkelt att komma åt relevanta verktyg och navigera sig.

Skalbart

Intranätresan kommer kantas av ständiga förbättringar. Vi är proaktiva och  säkerståller att intranät är skalbara.

Förvaltningsvänligt

Vi tror på intranät som är enkla att förvalta och som hanterar kommande uppdateringar och förändringar. Vi följer därför best practice från plattformsleverantörer.

Nyttja kraften av en enhetlig plattform med MICROSOFT 365

Genom att upprätta ett intranät i SharePoint Online säkerställer ni en enhetlig plattform för samarbete och kommunikation, givet att ni använder Microsoft Teams för det moderna samarbetet. 

Välkommen att ta kontakt!

Vänligen fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt


Kontakt

Diwo AB
Norr Mälarstrand 14
kontakt@diwo.se
112 20 Stockholm
Sweden
Vad vi gör

Om Diwo

Events & Webinars

Blogg

Vår vision

Våra konsulter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

8 + 6 =

Privacy Policy
Worklife Group