Diwo Kundcase

I våra kundcase kan du inspireras i hur vi har hjälpt våra kunder att skapa en hållbar digital arbetsplats.

Kundcase Natur & Kultur

Digital arbetsplats – Microsoft 365

Diwo har hjälpt bokförlaget Natur & Kultur att digitalisera deras interna arbetssätt och processer. Syftet med projektet har varit att möjliggöra bättre samarbete, enklare dokumenthantering och uppnå högre nyttjandegrad av Teams och Microsoft 365. Läs om när Anna Tranell, CIO på Natur & Kultur, delar med sig av hennes insikter om projektet, dess utmaningar, samarbetet med Diwo, och hennes tips till andra organisationer i liknande situationer.

Kundcase Vestum

Digital arbetsplats – Microsoft 365

Diwo har levererat en kommunikationsplattform i Microsoft 365 till Vestum-koncernen i syfte att möjliggöra lärande, kultur/tillhörighet och öka den operationella effektiviteten. Lösningen bygger på Microsoft 365, SharePoint Online och Yammer. Mattias Wase, CIO på Vestum, berättar om resan och samarbetet med Diwo.

Kundcase Addtech-koncernen

Intranät i Microsoft 365 för 140 bolag

Diwo är stolta över att ha fått förtroendet att hjälpa Addtech-koncernen med att effektivisera den interna kommunikationen och möjliggöra nätverkande och samverkan mellan koncernens 140 bolag. För att möjliggöra målbilden levererade Diwo ett modern och förvaltningsvänligt intranät i Microsoft 365, anpassat för att kunna hantera användare från 140 olika IT-miljöer. 

Kundcase Lantmännen

Microsoft 365

Vi besöker Nina Martelleur som arbetar med internkommunikation på Lantmännen. Nina berättar om nycklarna för att lyckas med digital transformation, om Lantmännens syn på den digitala arbetsplatsen och samarbetet med Diwo. Nina bjuder även på sina tips till andra organisationer som vill satsa på den digitala arbetsplatsen.

Kundcase Tenant and Partner

Microsoft 365

”Gränsen mellan det fysiska kontoret och det digitala kontoret suddas ut. Organisationer som lyckas med helheten är de som kommer klara sig bäst i en föränderlig värld. Vi vet att vi kontinuerligt måste utveckla och förbättra sättet vi samverkar på för att behålla vår position marknaden. Det finns inte längre digitala projekt, det finns bara projekt i en digital värld. Diwo är en trygg, pragmatisk och kunnig partner som stöttar oss på vår resa.” / Torbjörn Eriksson, VD

Kundcase Compotech

Microsoft 365

Under 2019 fick Compotech hjälp av Diwo för att jobba smartare med Office 365. Diwo lanserade intranät och samarbete i Teams och stöttade verksamheten i förändringsresan genom förändringsledning som bland annat innefattade målbild, utbildning och spelregler för digitala beteenden.

Nyfiken på att inspireras av fler av våra kundcase? Välkommen att ta kontakt

Kontakt

Diwo AB
Norr Mälarstrand 14
kontakt@diwo.se
112 20 Stockholm
Sweden
Vad vi gör

Om Diwo

Events & Webinars

Blogg

Vår vision

Våra konsulter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

5 + 8 =

Privacy Policy
Worklife Group