Nyfiken på en karriär hos oss?

VI BRINNER FÖR ATT FÖRENKLA VARDAGEN FÖR MÄNNISKOR I ARBETSLIVET

Vi på Diwo söker efter fler talanger som vill vara med på resan till att förenkla vardagen för människor i det allt mer digitala arbetslivet. Genom att tillämpa inspiration som bränsle i kombination med forskningsbaserad metodik för att brygga gapet mellan ny teknik och produktivitet möjliggör vi världens bästa digitala arbetsplatser. Gör karriär på att hjälpa andra!

Karriär – Lediga tjänster

Microsoft 365 Adoption lead & specialists

Som Microsoft 365 adoption lead eller specialist kommer du att leda våra kunder genom förändringsresor med fokus på nya arbetssätt. Du är utforskande och har sedan tidigare god kännedom inom Microsoft. En av dina starkaste drivkrafter är att hjälpa människor att nå sin fulla potential.

Managementkonsult inom digital arbetsplats

Som managementkonsult inom digital arbetsplats har du en strategisk bakgrund och är van vid ledningsgrupper. Du har en djup förståelse för strategiarbete inkluderande mobilisering, nulägesanalyser, målbilder och strategiska initiativ. Du kommer att tillämpa och utveckla Diwos befintliga metodik. 

Systemarkitekter och utvecklare

Vi söker efter fler talangfulla kollegor med kompetens inom antingen systemutveckling eller systemarkitektur med fokus på Microsoft 365, Azure, SharePoint och /eller .NET. Tekniken är en viktig möjliggörare för den digitala arbetsplatsen. Som teknisk expert arbetar du nära våra digitala strateger och förändringsledare.

M365 Produktivitetscoach

Som produktivitetscoach har du en viktig roll i att utbilda, coacha och leda organisationer och deras medarbetare i den digitala arbetsplatsen. Brinner du för att höja individers kompetensnivå kring nya moderna arbetssätt så är detta en perfekt roll för dig. Skicka in din ansökan idag eller kontakta oss för mer information

Business development representative

Som ”BDR” på Diwo får du väldigt mycket ansvar och frihet att driva vår affär framåt. Vi tror att du är en erfaren sälj- och marknadsperson som är bra på att utveckla relationer, har ett imponerande affärssinne och ett stort driv. Rollen är bred och innebär kontakter med partners, befintliga kunder, nykundsbearbetning, affärsutveckling av våra tjänster och såklart det du själv tror på och vill driva! 

 

Hur är en karriär på Diwo?

Lär känna några av våra experter inom digitala arbetsplats och Microsoft 365

Vi består av managementkonsulter, förändringsledare- och experter inom Microsoft 365 med omfattande erfarenhet av att hjälpa organisationer med framgångsrik förändring.

Magnus Hansson

Magnus Hansson

Digital Workplace Concepts

Magnus är expert inom Office 365 med fokus på koncept- och upplevelse. Teknik behöver förenklas och automatiseras för att skapa förutsättningar för att jobba smartare.

Mirja Båtsman

Mirja Båtsman

Digital Workplace Strategist

Mirja är en digital strateg med omfattande erfarenhet från bank- och finans samt tillverkande industri. Mirja har hög vana vid att driva komplexa förändringsprogram. 

Gustav Molnar

Gustav Molnar

CEO / Digital Workplace Strategist

Gustav är en digital  strateg och inspiratör som sprider budskapet om den digitala arbetsplatsens påverkan på hälsa, välmående och lönsamhet.

Sofia Edholm

Sofia Edholm

Digital Workplace Strategist

Sofia är en digital strateg och inspiratör med gedigen erfarenhet av Microsoft 365 och förändringsledning. Sofia brinner för att förenkla vardagen för människor i arbetslivet.

Daniel Brav

Daniel Brav

Digital Workplace Advisor

Daniel är en av Sveriges kanske starkaste lösningsarkitekter inom Office 365 med omfattande erfarenhet av SharePoint och lösningar som moderniserar och förenklar arbetssätt.

Anna Broman

Anna Broman

Digital Workplace Strategist

Anna är en digital strateg med omfattande erfarenhet av Microsoft 365 och strategier för den digitala arbetsplatsen. Anna brinner extra mycket för att förenkla processer. 

Olle Fagerstedt

Olle Fagerstedt

Digital Workplace Advisor

Olle är en digital strateg som brinner för data och insikter. Olle är ansvarig för Diwo Index och hjälper organisationer med mätning för att skapa ett gemensamt ”sence of urgency”.

Edward Ringborg

Edward Ringborg

COO / Digital Workplace Strategist

Edward är en digital strateg som har hjälpt några av Nordens starkaste varumärken att jobba smartare genom strategiska insatser för den digitala arbetsmiljön.

VÅR MISSION

We bridge the gap between modern technology and business performance.

Trots möjligheter att jobba smartare, med modern teknik som möjliggörare, så är allt för många människor och organisationer fast i traditionella och förlegade arbetssätt. Vardagen i arbetslivet är kantad av icke-värdeskapande aktiviteter vilket bidrar till stress och vikande lönsamhet. En omfattande del av människors arbetsaktiviteter är enkla och repetitiva. De skulle med fördel kunna automatiseras i syfte att öka effektivitet och bidra till att människan kan utföra mer stimulerande arbetsuppgifter. Vår mission är att hjälpa organisationer att jobba smartare genom att brygga gapet mellan möjligheter med ny teknik och prestation på arbetsplatsen.

VÅR VISION 

Tillsammans agerar vi för att vara den mest värdeskapande partnern inom den digitala arbetsplatsen.

Vi är experter på digital transformation och hjälper våra kunder att lyckas med den digitala arbetsplatsen. Vi är en del av koncernen Worklife Group som samlas runt en gemensam vision om att tillgodose mänskliga, ekonomiska och planetära behov i arbetslivet, vilket utgör grunden i vår syn på värdeskapande. Genom att förbättra den digitala upplevelsen och hjälpa människor att jobba smartare tillsammans så bidrar vi till ökat välmående och lönsamhet samtidigt som vi framtidssäkrar organisationer för morgondagens utmaningar. Vi är övertygade om att mänskliga, ekonomiska och planetära behov går hand i hand med varandra genom medvetna val.

VÅRA INTRESSENTER

Tillsammans agerar vi för att vara den mest värdeskapande partnern inom den digitala arbetsplatsen - och bidra till mänskliga, ekonomiska och planetära behov för våra intressenter.

Resan börjar internt på Diwo där vi agerar för att skapa kraft och förutsättningar för såväl arbetsglädje samt lönsamma leveranser och hållbara arbetssätt.

Vi utvecklar våra kunder och partners samtidigt som vi vill bidra till ett bättre samhälle. För ägarna ser vi att mänsklig och hållbar utveckling går hand i hand med lönsamhet och avkastning.

Linkedin-Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan till oss på Diwo genom att posta länken till din Linkedin-profil och skriv ett kortare meddelande kring dig själv och varför du vill jobba med oss, så kontaktar vi dig så fort vi kan!

10 + 8 =

Ansökan via mail

Det går självklart bra att skicka in ditt CV, och om du vill, en personlig hälsning till oss via mail.