Lär känna ett urval av våra experter inom digital transformation

Vi består av managementkonsulter, förändringsledare- och IT-experter inom digital transformation med omfattande erfarenhet av att hjälpa organisationer med framgångsrik förändring

Gustav Molnar

Gustav Molnar

Digital Workplace Strategist

Gustav är vår visionära och framåtlutade VD som brinner för framtidens arbetsplats och att inspirera människor och organisationer till ett smartare och hållbarare arbetsliv.

Daniel Brav

Daniel Brav

Solution Architecht Microsoft 365

Daniel är en av Sveriges kanske starkaste lösningsarkitekter inom Office 365 med omfattande erfarenhet av SharePoint och lösningar som moderniserar och förenklar arbetssätt.

Maria Stenfeldt-Ramzell

Maria Stenfeldt-Ramzell

Digital Workplace Strategist

Maria är en digital strateg med omfattande erfarenhet från att hjälpa organisationer att lyckas med sina digitala arbetsplatser. Maria har hög vana vid att driva komplexa förändringsprogram. 

Edward Ringborg

Edward Ringborg

COO / Digital Workplace Strategist

Edward är en digital strateg som har hjälpt några av Nordens starkaste varumärken att jobba smartare genom strategiska insatser för den digitala arbetsmiljön.

Linda Stüve

Linda Stüve

Talent Acquisition Manager

Linda är Talent Acquisition Manager på Diwo och ansvarar för rekrytering och Employer Branding. Linda har ett brinnande intresse för konsten att skapa engagemang hos medarbetare.

Sofia Fiske

Sofia Fiske

Digital Workplace Strategist

Sofia är en digital strateg och inspiratör med gedigen erfarenhet av Microsoft 365 och förändringsledning. Sofia brinner för att förenkla vardagen för människor i arbetslivet.

Niklas Velander

Niklas Velander

Digital Workplace Strategist

Niklas är en senior konsult och digital strateg med omfattande erfarenhet inom Microsoft 365. Niklas expertis är inom portaler, intranät och dokumenthantering.

Olle Fagerstedt

Olle Fagerstedt

Digital Workplace Advisor

Olle är en digitalstrateg som brinner för kommunikation, data och insikter. Olle hjälper våra kunder med kommunikationsplaner och förändringsprogram.

Dilan Ahmed

Dilan Ahmed

Productivity Coach Microsoft 365

Dilan är en produktivitetscoach och expert inom Microsoft 365 som hjälper människor och organisationer med att lyckas med omställningen till nya hållbara arbetsssätt.

Dan Odehammar

Dan Odehammar

Solution Specialist Microsoft 365

Dan är en mycket senior lösningsarkitekt och specialist på Microsoft 365 med omfattande erfarenhet av portaler och samarbetslösningar som moderniserar och förenklar arbetssätt.

Bjanka Colic

Bjanka Colic

Digital Workplace Strategist

Bjanka är en digital strateg och produktivitetscoach med bakgrund som lösningsspecialist från Microsoft. Bjanka är specialist på att hjälpa organisationer att lyckas med Microsoft 365

Sascha Fiebig

Sascha Fiebig

Technical Strategist

Sascha är en digital strateg och projektledare som brinner för att förenkla vardagen för människor i arbetslivet. Sascha har gedigen erfarenhet av Microsoft 365 och Power Platform.

VÅR MISSION

We bridge the gap between modern technology and business performance.

Trots möjligheter att jobba smartare, med modern teknik som möjliggörare, så är allt för många människor och organisationer fast i traditionella och förlegade arbetssätt. Vardagen i arbetslivet är kantad av icke-värdeskapande aktiviteter vilket bidrar till stress och vikande lönsamhet. En omfattande del av människors arbetsaktiviteter är enkla och repetitiva. De skulle med fördel kunna automatiseras i syfte att öka effektivitet och bidra till att människan kan utföra mer stimulerande arbetsuppgifter. Vår mission är att hjälpa organisationer att jobba smartare genom att brygga gapet mellan möjligheter med ny teknik och prestation på arbetsplatsen.

VÅR VISION 

Tillsammans agerar vi för att vara den mest värdeskapande partnern inom den digitala arbetsplatsen.

Vi är experter på digital transformation och hjälper våra kunder att lyckas med den digitala arbetsplatsen. Vi är en del av koncernen Worklife Group som samlas runt en gemensam vision om att tillgodose mänskliga, ekonomiska och planetära behov i arbetslivet, vilket utgör grunden i vår syn på värdeskapande. Genom att förbättra den digitala upplevelsen och hjälpa människor att jobba smartare tillsammans så bidrar vi till ökat välmående och lönsamhet samtidigt som vi framtidssäkrar organisationer för morgondagens utmaningar. Vi är övertygade om att mänskliga, ekonomiska och planetära behov går hand i hand med varandra genom medvetna val.

VÅRA INTRESSENTER

Tillsammans agerar vi för att vara den mest värdeskapande partnern inom den digitala arbetsplatsen - och bidra till mänskliga, ekonomiska och planetära behov för våra intressenter.

Resan börjar internt på Diwo där vi agerar för att skapa kraft och förutsättningar för såväl arbetsglädje samt lönsamma leveranser och hållbara arbetssätt.

Vi utvecklar våra kunder och partners samtidigt som vi vill bidra till ett bättre samhälle. För ägarna ser vi att mänsklig och hållbar utveckling går hand i hand med lönsamhet och avkastning.

sv_SESvenska