Våra tjänster

Vi hjälper er att lyckas med den digitala arbetsplatsen för att uppnå en hållbar och lönsam affär med fokus på strategi, teknik och människa. Vi brygger gapet mellan möjligheterna med ny teknik och organisationers prestation och välmående.

AI & CoPilot

På Diwo kombinerar vi vår kunskap och erfarenhet för att stödja våra kunder med en framgångsrik implementering av AI och Microsoft Copilot.

Ta pulsen med Diwo Index benchmark

Diwo Index är marknadens ledande verktyg för att kartlägga den digitala mognadsgraden och få värdefulla insikter.

Säkerhet

Vi på Diwo har lång och bred erfarenhet inom IT-säkerhet och kan hjälpa er komma till rätta med er säkerhetsarkitektur och säkra er Microsoft 365 miljö.

Data Management

Hur mäter ni den digitala arbetsplatsen? Dessa frågor upptar fokus från ett ökat antal organisationer idag då arbetsplatsen övergår från att bara var en fysisk plats till att även omfatta det digitala rummet.

Digitala strategier och förstudier

Vi är experter på strategier för digital transformation. Vi hjälper er att mobilisera, samlas runt en målbild och tar fram handlingskraftiga initiativ och road maps.

Expertis inom M365

Vi på Diwo har lång erfarenhet och kunskap om hur man jobbar smart i Microsoft 365. Vi är seniora experter som behärskar hela plattformen.

Projektledning & förändringsledning

Behöver ni hjälp med att skapa förutsättningar för gemensamma arbetssätt och beteenden? Vi tillämpar beprövad metodik för att skapa förändringskraft.

Dokument och informationshantering

Vi hjälper er att gå från filserver och tredjepartsapplikationer till modern och strukturerad samverkan i OneDrive, Teams och SharePoint.

Intranät & Portaler

Vi använder kraften av modern teknik för att skapa engagerande och skalbara intranät med hög grad av personalisering och användarvänlighet. 

Vill du veta mer om den digitala arbetsplatsen och våra erbjudanden?


Edward Ringborg

Edward Ringborg

CEO & Digital Workplace Strategist

Telefon: +46 76-006 80 07
E-post: edward.ringborg@diwo.se

Kontakt

Diwo AB
Norr Mälarstrand 14
kontakt@diwo.se
112 20 Stockholm
Sweden
Vad vi gör

Om Diwo

Events & Webinars

Blogg

Vår vision

Våra konsulter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

14 + 2 =

Privacy Policy
Worklife Group