Edward Ringborg tillträder som ny VD på Diwo efter att medgrundaren Gustav Molnar valt att lämna sin post för att ta sig an nya äventyr som föreläsare, författare och entreprenör. Edward har varit på Diwo sedan 2018 och har tidigare haft rollen som Chief Operating Officer.

Några ord från Edward Ringborg, tillträdande VD
Jag känner stor energi för att axla rollen som VD och att tillsammans med alla medarbetare fortsätta Diwos resa till nästa nivå. Jag tror att vi har en unik möjlighet att dra nytta av kraften i alla fina människor i Worklife Group för att fortsätta hjälpa organisationer att uppnå hållbar effektivitet genom värdeskapande arbetsplatser tillsammans med våra fantastiska kunder och samarbetspartners. Jag har jobbat tillsammans med Gustav i över 8 år och känner en stor tacksamhet över alla erfarenheter och hur vår relation har utvecklats både som kollegor och vänner. Gustav kommer att vara saknad och jag önskar honom stort lycka till.

Några ord från Gustav Molnar, som lämnar för nya äventyr
Efter närmare nio år som VD för Diwo är det dags för mig att öppna en ny dörr. Jag är oerhört tacksam för allt vi har uppnått tillsammans och för alla människor som har varit delaktiga i det här äventyret. Diwo har gått igenom en imponerande förvandling, från att vara ett startup till att bli en pionjär inom digital arbetsplatsstrategi. Diwo har inte bara varit en arbetsplats eller ett företag för mig; det har varit en pulserande plattform för innovation, förändring och lärande. . Jag kunde inte drömma om att lämna över Diwo i tryggare händer är till Worklife Group, med grundaren Torbjörn Eriksson och den tillträdande VDn, Edward Ringborg i spetsen. Jag och Edward har jobbat tillsammans i flera år och jag är övertygad om att Diwo kommer att fortsätta blomstra och göra stor skillnad i arbetslivet.

Några ord från Torbjörn Eriksson, styrelseordförande i Diwo
Jag är så tacksam för allt Gustav har gett både mig och bolaget. Under så många år har Gustavs energi präglat bolaget och med en aldrig sinande ihärdighet har Gustav byggt ett varumärke som håller att växa i. Gustav har nu valt att följa sin inre röst och det är precis som det ska vara. Bolaget går nu in i en ny fas där jag är övertygad om att Edward har helt rätt förutsättningar att ta Diwo till nya höjder.