Diwo, Sveriges ledande konsultbyrå inom digital arbetsplats, söker en härlig, social och säljande konsultchef med stort driv och engagemang som vill vara med på vår tillväxtresa. I den här rollen får du mycket ansvar och stor frihet, men vi som är dina framtida kollegor är med dig hela tiden (du får säga till oss om du vill vara ifred…)! 

Vem är du?

En något existentiell fråga kanske, men vi tror att du är en duktig ledare med erfarenhet av konsultförsäljning, beläggningsplanering och har tidigare arbetat operativt med rekrytering. Du är målfokuserad och har ett intresse för att göra affärer. Du är van vid -och bra på att vårda samt utveckla relationer både med kunder och medarbetare.  

Vi tror att du har minst 3 års yrkeserfarenhet av rollen som konsultchef. Du är handlingskraftig, gillar ordning och reda och lockas av den entreprenörsanda som råder hos oss på Diwo. Kanske har du själv verkat i ett snabbväxande bolag?  Det är visserligen meriterande om du har en akademisk bakgrund men det är inget krav, vi tittar mer på din personlighet, inställning och dina drivkrafter.  Du kommunicerar flytande på svenska och engelska. 

Vad får du? 

Idag är vi på Diwo drygt 20 medarbetare och vi växer snabbt. Hos oss råder en social och hjälpsam företagskultur med högt i tak och korta beslutsvägar. Möjligheten att påverka framdriften i bolaget är stor och vi hoppas att du ser det som något positivt. Du välkomnas av kompetenta, engagerade och drivna kollegor som gärna jobbar i lag och pratar annat än jobb också. Våra team består bland annat av utvecklare, arkitekter, managementkonsulter, förändringsledare- och experter inom digital arbetsplats. Alla med omfattande erfarenhet av att hjälpa organisationer med framgångsrik förändring.  

Möjligheten till distansarbete varierar utifrån kundens krav och rollens förutsättningar men i dagsläget sker distansarbete i stor utsträckning. 

Om Diwo 

Vi vill skapa den bästa möjliga digitala arbetsmiljön för människor och organisationer. Våra insatser (som kan vara båda små och stora) förenklar vardagen för människor i arbetslivet genom att möjliggöra en värdeskapande digital arbetsplats. Vår mission är att brygga gapet mellan möjligheter med ny teknik och verksamhetens produktivitet och välmående, och det gapet kan se olika ut på olika kunder. Vi utbildar, designar, tränar, programmerar, inspirerar och förändrar svenska organisationer. 

Följ med oss på resan, skicka in ditt CV eller din LinkedIn-profil till kontakt@diwo.se eller klicka på knappen nedan!