Idag är vi på Diwo extra stolta över att vår VD, Gustav Molnar, tilldelats utmärkelsen ”Årets profil inom distansarbete” av organisationen remoteworking.se. Gustav har vigt sin karriär åt att inspirera och hjälpa människor och organisationer att jobba smartare tillsammans i en allt mer digital och komplex värld.

”Jag får enorm energi av att få vara med och bidra till äkta förändring och stötta människor att jobba smartare tillsammans i en allt mer digital värld. Jag kan inte ta ensam kredd för alla tips jag delat. Det är ju mitt underbara nätverk som inspirerat mig. Aldrig förr har jag lärt mig så här mycket ifrån så många olika människor. Jobba smartare gör vi inte ensamma, det gör vi tillsammans”
/Gustav Molnar

Vi vill även passa på att gratulera följande:
👉 Årets distansorganisation: Tele2
👉 Årets Global Remote work Influencer: Patric Palm
👉 Årets Global Remote Working Organization: Spotify