WEBINAR 6 MAJ KL 8.15 – 9.00
5 Nycklar för att möjliggöra det hybrida arbetslivet

Kati Barklund & Gustav Molnar

Under detta webinar kommer vi att gå igenom fem strategiska nycklar som omgående bör lyftas upp på den strategiska agendan för att möjliggöra hållbara arbetsplatser som är rustade för det allt mer hybrida arbetslivet.

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Distansarbete och den digitala arbetsplatsen har klättrat allt högre upp på den strategiska agendan. Organisationer i framkant förstår vikten av stötta medarbetare och ledare i det allt mer hybrida arbetslivet. Ett arbetsliv där distansarbete blir allt vanligare, och där vi rör oss mellan det fysiska och digitala kontoret. Under detta webinar kommer vi att gå igenom fem nycklar som omgående bör lyftas upp på den strategiska agendan för att möjliggöra hållbara arbetsplatser som är rustade för det allt mer hybrida arbetslivet.

-Är ledarskapet rustat för det digitala och hybrida arbetslivet?
Hur möjliggörs en sömlös digitala arbetsmiljö?
– Vilken roll ska det fysiska kontoret ha i framtiden?
– Hur möjliggörs ett medarbetarskap kantat av självledarskap?
– Har vi en organisationsstruktur som möjliggör vår fulla potential?

 

”Det tål att upprepas, men arbetet är inte en fysisk plats, det är något vi gör. För att möjliggöra värdeskapande arbetsplatser krävs ett holistiskt perspektiv”

Kati Barklund är arbetsplatsstrateg och förändringsledare på Tenant and Partner. Hon brinner för att stötta organisationer att skapa värdeskapande och hållbara arbetsplatser.

Kati Barklund

Arbetsplatsstrateg, Tenant and Partner

”Det finns inget digitalt ledarskap. Det finns bara ledarskap i en allt mer digital värld. Organisationer i framkant förstår vikten av att samarbeta och vara förändringsbenägna”

Gustav Molnar är VD på Diwo. Han har vigt sin karriär åt att hjälpa människor, ledare och organisationer att jobba smartare tillsammans i en allt mer digital värld. 

Gustav Molnar

CEO, Diwo