Vi är experter på att möjliggöra nya arbetssätt med Office 365

Vi möjliggör Office 365

Trots investeringar i ny teknik, såsom Office 365, så är de flesta organisationer fast i traditionella arbetssätt. Våra seniora Team hjälper er att anpassa och förenkla Microsoft 365 samtidigt som vi förändrar arbetssätt med fokus på ledarskap, medarbetarskap och beteenden

 

Vad är Office 365?

Med Office 365 kan ni möjliggöra modern samverkan och ökad produktivitet. Microsoft 365 innehåller klassledande produktivitetsverktyg med avancerade funktioner för säkerhet och enhetshantering.

Kundanpassade IT-lösningar

För att möjliggöra kraften i Office 365 och verktyg såsom SharePoint, Teams och Flow så är det kritiskt att anpassningar görs efter er organisations behov. Vi förenklar och automatiserar upplevelsen.

I

Ordning och reda i Teams

Microsoft Teams är en kraftfull möjliggörare för samarbete men det har en tendens att bli förvirrande i takt med att antal Teams ökar. Med Diwo’s koncept får ni  kontroll, ökad hittbarhet samt ordning och reda. 

Office 365

Vad är Microsoft 365?

Microsoft 365 för samman Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility + Security. Det ger en fullständig, smart lösning som ger anställda möjlighet att vara kreativa och arbeta tillsammans på ett säkert sätt. 

Få ut kraften ur Microsoft 365

Kanske tillhör du en organisation som redan har nödvändiga licenser för att arbeta smarta med Microsoft 365? Trots investeringar i ny teknik så är de flesta organisationer dock fast i traditionella arbetssätt där e-post, filservrar och fysiska möten dominerar. Vi hjälper er att brygga gapet mellan möjligheterna med Microsoft 365 och verksamhetens produktivitet och välmående.

Vad är Office 365?

Kundanpassade IT-lösningar

Tekniken förändras i en allt högre takt. För IT-avdelningar ställer detta högra krav på att vara utforskande, ligga i framkant och säkerställa att anpassade IT-lösningar är framtidssäkrade och ständigt uppdateras och förbättras. Vi upplever att allt för många organisationer bygger lösningar baserade på gårdagens sätt att tänka, vilket resulterar i att de inte drar nytta av de möjligheterna som finns med AI och ständiga förbättringar. Vi på Diwo är dedikerade till att skapa framtidssäkrade lösningar som följer Microsofts rekommendationer och riktlinjer. Detta innebär att våra kunder får IT-lösningar som är anpassade efter verksamhetens behov och processer samtidigt som de är med på resan med Microsofts roadmap.

Vi har högsta kompetens inom bland annat Microsoft 365, SharePoint, Microsoft Teams, IT-arkitektur, UX/UI-design och systemutveckling. Vi vill understryka att vi alltid agerar teknikoberoende i vår strategiska analys i syfte att säkerställa rätt teknik utifrån varje unik organisations strategi och behov.

Nyfiken på hur vi skapar ordning och reda med Microsoft Teams och SharePoint? Tveka inte på att kontakta oss för en demo så berättar vi mer om vårt koncept för governance, kontroll samt ordning och reda.

Välkommen att ta kontakt!

Vänligen fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt

5 + 5 =