Möt Diwos senaste talang – Jessica Roa

av | sep 4, 2023

Det är med stor glädje och entusiasm vi välkomnar IT-konsulten Jessica Roa till Diwo och Worklife Group. I denna intervju delar hon med sig av sina tankar, ambitioner och varför hon valde Diwo som sin nästa karriärsteg.

”När man går in i en ny professionell fas, letar man efter mer än bara ett jobb; man letar efter en kultur, ett team och en möjlighet att växa. För mig är Diwo den perfekta platsen för just det”, säger Jessica.

Jessica Roa

Vad var det som lockade dig till Diwo?

 Jag bestämde mig för att börja på Diwo eftersom jag verkligen vill fortsätta växa inom mitt yrkesområde och jag tycker att det här företaget är perfekt för det, tack vare företagets kultur och struktur – Som ser ut som ett team, där alla bidra och kan göra förändringar.

Även sättet att arbeta internt och gentemot kunden, också att det är centralt beläget. Därför jag tror att det är den perfekta platsen för mig att utvecklas inom företaget och att kunna göra min del så att företaget kan fortsätta att växa.

”När man går in i en ny professionell fas, letar man efter mer än bara ett jobb; man letar efter en kultur, ett team och en möjlighet att växa. För mig är Diwo den perfekta platsen för just det”, säger Jessica.

Berätta lite om din professionella bakgrund och dina framtidsplaner

Jag har tidigare studerat till att bli SharePoint administratör och utvecklare, och jobbat som konsult. På senare tid har jag även pluggat till IT-säkerhetstekniker. Nu ser jag fram emot att uppdatera de kunskaper jag har och jobba med migrationer i SharePoint, administrera produkter inom Microsoft 365 och hantera olika miljöer. Ett av mina långsiktiga mål är att arbeta som en Microsoft cybersäkerhetsarkitekt.

Vilka är dina förväntningar och ambitioner här på Diwo?

Jag har redan noterat att Diwo är på uppåtgående i IT-marknaden och har flera viktiga kunder. Jag ser fram emot att sätta mig in i insikterna med Diwo Index för att få inblick i den digitala arbetsplatsen och kundernas utmaningar och förbättringsområden. Jag längtar efter att få göra skillnad och hjälpa Diwos kunder med  allt från SharePoint-migreringar, administration av O365 produkter och förvaltning av olika IT-miljöer. 

Berätta lite om dina styrkor. Har du någon superkraft?

Jag är en stresstålig team player som är mån att bidra till högpreterande team. Jag drivs av att ligga i framkant och fördjupa min inom de ämnen som jag tar mig an. Även om jag är en lagspelare så är jag mån om att kunna vara självgående och problemlösningsorienterad.  

Jessica Roas förväntningar och entusiasm speglar den dynamiska och inkluderande kultur som Diwo strävar efter. Hennes bakgrund och ambitioner gör henne till en värdefull tillgång för vårt team, och vi är spända på att se alla de fantastiska saker vi kommer att uppnå tillsammans.

0 kommentarer

Kommentera

sv_SESvenska
%d bloggare gillar detta: