Jobba smartare tillsammans med Office 365

Står du och din organisation inför att lansera Office 365? Eller har ni redan lanserat men vill öka er förståelse för hur ni kan öka produktiviteten? Vi erbjuder kurser och utbildningar både för dig som vill förstå hur du kan jobba smartare med verktygen i Office 365, samt dig som vill fördjupa dina kunskaper inom strategiskt införande av verktyg såsom Teams- och SharePoint. 

Introduktion till Office 365

Skapa förståelse för verktygen

Om kursen: Under denna interaktiva kurs ger vi en gedigen introduktion till de olika samarbetsverktygen i Office 365. Som deltagare får du en god förståelse för när du kan använda vilket verktyg för vilket syfte och hur du kan jobba smartare med de moderna verktygen i Office 365.

Fördjupningskurs – Microsoft Teams

Bli en vardagshjälte i Microsoft Teams

Om kursen: Under denna interaktiva kurs kommer du att få en grundlig genomgång av möjligheterna att samarbeta med Microsoft Teams. Kursen ger en djup förståelse för Teams som möjliggörare inkluderande tips- och tricks på värdeskapande arbetssätt och riktlinjer för framgångsrikt samarbete.  

Fördjupningskurs – Dokumenthantering

Bli en mästare på dokumenthantering

Om kursen: Under denna interaktiva kurs får du fördjupa dina kunskaper inom dokumenthantering i SharePoint. Vi lär dig grunderna för effektiv dokumenthantering och ger dig kunskapen att skapa struktur- och ordning som underlättar hantering av dokument genom hela dess livscykel. 

Är ni i behov av en skräddarsydd utbildning?

Välkommen att ta kontakt!

Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar i Office 365 baserat på ert unika behov. Det kan handlar om specifika verktyg, anpassningar efter era processer eller specifika målgrupper såsom chefer etc.

Kontaktperson: Carl-Johan Engberg

E-post: cj@diwo.se

Telefon: +46704944396

Lär känna några av våra kursledare

Sofia Edholm

Sofia Edholm

Digital Workplace Strategist

Sofia är en digital strateg och inspiratör med gedigen erfarenhet av Microsoft 365 och digital transformation. Sofia brinner för att förenkla vardagen för människor i arbetslivet.

Gustav Molnar

Gustav Molnar

Digital Workplace Strategist

Gustav är en mästare på  digital strategi och en inspiratör som sprider budskapet om den digitala arbetsplatsens påverkan på hälsa, välmående och lönsamhet.

Dilan Ahmed

Dilan Ahmed

Produktivitetscoach Office 365

Dilan är en högt uppskattad produktivitetscoach med ett brinnande intresse för värdeskapande samarbete med Microsoft Teams och SharePoint som möjliggörare

Anmäl intresse så kontaktar vi dig

12 + 13 =