Diwo Välkomnar Edward Ringborg som Chief Operating Officer

av | aug 4, 2018

Som ett steg i Diwos tillväxtresa som Nordens starkaste varumärke inom digital arbetsplats är vi stolta att välkomna Edward Ringborg som COO (Chief Operating Officer). Edward kommer närmast från en roll som VD på Summit and Friends samt ordförande i juryn för Digital Workplace Awards och kommer att nyttja sina tidigare erfarenheter och strategiska höjd för att rusta Diwo för tillväxt. Edwards fokus kommer initialt att ligga på att utveckla den operationella verksamheten och säkerställa att Diwo fortsättningsvis är en professionell, hållbar och attraktiv arbetsplats där människor trivs och utvecklas.

“Jag är mycket nöjd över denna rekrytering. Edward har en ledarskapsförmåga som passar väl in i vår kultur och vi är oerhört stolta över att få med honom på vår tillväxtresa. Edward har en meriterande bakgrund som en hängiven ledare och har dessutom uppmärksammats som en av 4Potentials topp 100 rising potentials och inspirerande ledare.” Gustav Molnar VD

“Jag ser oerhört mycket fram emot att få vara med på Diwos resa och hjälpa till att förenkla vardagen för människor i arbetslivet genom att lyfta fram ledarskap och beteenden i den digitala arbetsmiljön. Ett modernt mindset på den digitala arbetsplatsen är en viktig pusselbil för att skapa välmående och värdeskapande arbetsplatser” Edward Ringborg COO.

At Diwo we want to make Mondays the greatest day of thw week…

0 kommentarer

Kommentera

sv_SESvenska
%d bloggare gillar detta: