Välkommen på ett inspirerande och interaktivt frukostseminarium kring Teams

Att lyckas med Microsoft teams

Står du och din organisation inför att rulla ut Microsoft Teams? Eller har ni redan lanserat och upplever utmaningar inom styrning- och kontroll av Teams, strukturer och innehåll? Eller behöver ni tips på hur ni kan motivera medarbetare att förändra sina beteenden och arbetssätt? Då är du varmt välkommen att delta på vårt frukostseminarium den 14 november som kommer inspirera kring allt detta, och som introduceras av våra vänner Tenant & Partner!

Anmälan till eventet

När: Torsdag den 14 november kl 08.00 – 09.30
Var: Diwo – Norr Mälarstrand 14, Tenant & Partners hus.

Anmälan

3 + 6 =

Om eventet

Varmt välkommen till detta kostnadsfria event tillsammans med oss på Diwo. Eventet riktar sig till dig som arbetar med införande och drift av Microsoft Teams eller på annat sätt är involverad i utvecklingen av den digitala arbetsplatsen. Om du vill förstå hur du och din organisation kan öka produktiviteten med hjälp av ett framgångsrikt införande av Teams så är du varmt välkommen till en inspirerande morgon med frukost, nya insikter och förhoppningsvis väldigt användbar kunskap att ta med dig tillbaka till din arbetsplats. Om du tillhör en konkurrerande konsultverksamhet så riktar sig tyvärr inte denna frukost till dig, men vi ses gärna i andra forum!

Agenda

  1. Introduktion – Performing workplaces®
  2. Microsoft Teams – Möjligheter och utmaningar
  3. Så anpassar du Microsoft Teams efter organisationens behov
  4. 10 tips för att lyckas med Microsoft Teams

Nyfiken på hur vi hjälper organisationer i framkant att skapa ordning och reda med Microsoft Teams och SharePoint? Välkommen att anmäla dig till vårt frukostseminarium den 14 november. Eller ta kontakt så bokar vi ett möte.

Läs vårt senaste blogginlägg om Microsoft Teams!

%d bloggers like this: